Plachie bucovineana
Preparatele culinare din peste au fost intotdeauna la loc de cinste in gastronomia romaneasca. Pestele este o sursa de minerale si vitamine, contine putin colesterol si asigura o digestie usoara. Indi ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Cotlet la gratar cu salata de verdeturi
Reteta adaugata de catre
monica in data de
2016-11-29
2 voturi
din Descriere Cotlet la gratar cu salata de verdeturi
Cotlete de porc la gratar cu salata de ceapa verde si usturoi de primavara, patrunjel si otet balsamic.
Ingrediente
- 4 cotlete de porc;
- 4 fire de ceapa verde;
- 4 fire de usturoi verde;
- 100 g de frunze de patrunjel;
- 1 lingurita de zahar;
- 1 lingura de coaja de lamaie rasa;
- 2 linguri de otet balsamic;
- 50 ml de ulei;
- sare si piper.
Mod de Preparare Cotlet la gratar cu salata de verdeturi
- cotletele se spala, se usuca cu un servet si se presara cu piper si putin zahar, apoi se frig pe o parte, pe un gratar incins si uns in prealabil cu ulei, la foc mediu, timp de 4-5 minute pe fiecare parte;
- verdeturile se spala, se lasa sa se scurga si se toaca marunt, dupa care se amesteca intr-un castron cu coaja de lamaie, sare, piper si otetul balsamic;
- se servesc cotletele calde, impreuna cu salata.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.