7,297 oferte
3,178 obiective

Coasta de porc la cuptor

Reteta adaugata de catre admin in data de 2014-09-29


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Coasta de porc la cuptor

Coasta de porc cu pasta de usturoi, gatita in vin rosu cu patrunjel, la cuptor.

Ingrediente

  • 1,5 kg de coasta de porc;
  • 200 ml de vin rosu;
  • 1/2 l de bors;
  • 250 ml de supa;
  • 1 capatana de usturoi;
  • 1 legatura de patrunjel verde;
  • otet;
  • ulei.

Mod de Preparare Coasta de porc la cuptor

  • coastele se pun la fiert in borsul amestecat cu supa, pentru circa 30 de minute;
  • usturoiul se curata, se piseaza si se amesteca cu otet;
  • coastele se scot din apa, se usuca cu servete de hartie, se ung cu pasta de usturoi cu otet si se dau la frigider pentru 30 de minute;
  • se aseaza apoi intr-o tava, se adauga ulei, vin si patrunjelul tocat si se dau la cuptor; din cand in cand, se stropesc su sosul care se formeaza in tava.

+ adauga comentariu pentru Coasta de porc la cuptor COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania