Telina cu masline
O mancare de post, care se poate servi si calda si rece, ce imbina simplu, dar interesant, doua arome pregnante. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Coasta de porc la cuptor
Coasta de porc cu pasta de usturoi, gatita in vin rosu cu patrunjel, la cuptor.
Ingrediente
- 1,5 kg de coasta de porc;
- 200 ml de vin rosu;
- 1/2 l de bors;
- 250 ml de supa;
- 1 capatana de usturoi;
- 1 legatura de patrunjel verde;
- otet;
- ulei.
Mod de Preparare Coasta de porc la cuptor
- coastele se pun la fiert in borsul amestecat cu supa, pentru circa 30 de minute;
- usturoiul se curata, se piseaza si se amesteca cu otet;
- coastele se scot din apa, se usuca cu servete de hartie, se ung cu pasta de usturoi cu otet si se dau la frigider pentru 30 de minute;
- se aseaza apoi intr-o tava, se adauga ulei, vin si patrunjelul tocat si se dau la cuptor; din cand in cand, se stropesc su sosul care se formeaza in tava.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.