Salata de varza rosie cu pastrama de pui
Salata de varza rosie cu pastrama de pui, ardei, ceapa, rosii, masline, porumb si verdeata. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Ciuperci marinate
Ciupercile marinate sunt un preparat delicios pentru sezonul rece, fiind preferate ciupercile tinere, proaspete, cu o colorare usor inchisa.
Ingrediente
- 1 kg ciuperci de cultura;
- 1 litru otet;
- 100 ml ulei;
- 1 lingura sare;
- 1 lingura sare;
- 1 lingura boabe de mustar.
Mod de Preparare Ciuperci marinate
- se rupe piciorul ciupercilor, se spala palariile;
- se pun la fiert, un sfert de ora la foc mic, in apa cu sare;
- se acurg, se aseza în borcan;
- se fierbe 1 litru otet cu 2 litri apa, 1 lingura rasa de sare si 1 lingura boabe de mustar;
- se toarna peste ciuperci;
- se adauga si putin untdelemn, se leaga borcanul si se da la rece pentru marinare.
Mod de servire
Se servesc alaturi de orice garnitura sau tip de friptura.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.