Iahnie de fasole cu carne afumata
Iahnia de fasole a devenit un preparat emblema al gastronomiei romanesti. Fiarta la foc mic pentru un timp indelungat isi pastreaza valorile nutritive, sursa de fibre si vitaminele, totul pentru un gu ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Ciulama modoveneasca de rinichi
Ciulama de rinichi de porc.
Ingrediente
- 400 g de rinichi de porc;
- 60 ml de ulei;
- 25 g de unt;
- 100 g de faina;
- 1 ceapa mica;
- 2 morcovi;
- 50 g de telina;
- 5 ml de otet;
- 1 legatura de patrunjel;
- sare si piper.
Mod de Preparare Ciulama modoveneasca de rinichi
- se spala si se curata rinichii, se lasa o jumatate de ora in apa rece cu otet, dupa care se oparesc in apa clocotita, se taie marunt si se pun sa fiarba, aproximativ o ora, in apa cu putina sare;
- ceapa, morcovii si telina se curata, se spala, se taie in sferturi, iar, dupa ce s-au spumat rinichii, se adauga la fiert;
- faina se dizolva in tot atata apa, apoi se inabusa intr-o cratita cu ulei incins; se amesteca permanent cu lingura de lemn, apoi se mai subtiaza cu o cana de apa calda;
- se adauga rinichii si se mai fierb o jumatate de ora;
- se serveste calda, cu o lingura de unt si patrunjel tocat deasupra, alaturi de mamaliguta.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.