7,297 oferte
3,178 obiective

Tipuri

Retete de altadata

Iahnie de fasole cu carne afumata

Iahnie de fasole cu carne afumata

Iahnia de fasole a devenit un preparat emblema al gastronomiei romanesti. Fiarta la foc mic pentru un timp indelungat isi pastreaza valorile nutritive, sursa de fibre si vitaminele, totul pentru un gu ...

Calculeaza Ruta

Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!

   Calculeaza   

Horoscopul zilei

Horoscopul zilei zodia Berbec Horoscopul zilei zodia Taur Horoscopul zilei zodia Gemeni
Horoscopul zilei zodia Rac Horoscopul zilei zodia Leu Horoscopul zilei zodia Fecioara
Horoscopul zilei zodia Balanta Horoscopul zilei zodia Scorpion Horoscopul zilei zodia Sagetator
Horoscopul zilei zodia Capricorn Horoscopul zilei zodia Varsator Horoscopul zilei zodia Pesti

Bilete de Avion





Pasageri (max. 9):
Adulti (>18 ani)
Tineri (12-18 ani)
Copii (2-12 ani)
Infanti (<2 ani)

Ciulama modoveneasca de rinichi

Reteta adaugata de catre evelyne in data de 2015-10-25
5.5/10 din 2 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Ciulama modoveneasca de rinichi

Ciulama de rinichi de porc.

Ingrediente

  • 400 g de rinichi de porc;
  • 60 ml de ulei;
  • 25 g de unt;
  • 100 g de faina;
  • 1 ceapa mica;
  • 2 morcovi;
  • 50 g de telina;
  • 5 ml de otet;
  • 1 legatura de patrunjel;
  • sare si piper.

Mod de Preparare Ciulama modoveneasca de rinichi

  • se spala si se curata rinichii, se lasa o jumatate de ora in apa rece cu otet, dupa care se oparesc in apa clocotita, se taie marunt si se pun sa fiarba, aproximativ o ora, in apa cu putina sare;
  • ceapa, morcovii si telina se curata, se spala, se taie in sferturi, iar, dupa ce s-au spumat rinichii, se adauga la fiert;
  • faina se dizolva in tot atata apa, apoi se inabusa intr-o cratita cu ulei incins; se amesteca permanent cu lingura de lemn, apoi se mai subtiaza cu o cana de apa calda;
  • se adauga rinichii si se mai fierb o jumatate de ora;
  • se serveste calda, cu o lingura de unt si patrunjel tocat deasupra, alaturi de mamaliguta.

+ adauga comentariu pentru Ciulama modoveneasca de rinichi COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania