Covrigei cu branza de oaie
Covrigei cu branza, la cuptor. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Ciulama de rosii
Ciulama de rosii cu smantana si patrunjel verde.
Ingrediente
- 800 g de rosii;
- 1 ceapa mare;
- 1 gogosar sau un ardei;
- 2-3 catei de usturoi;
- 2-3 linguri de smantana;
- 2 linguri de faina;
- putin ulei;
- patrunjel verde;
- sare si piper.
Mod de Preparare Ciulama de rosii
- ceapa si gogosarul se taie marunt si se calesc in ulei;
- rosiile se oparesc, se taie felii, se adauga peste ceapa si gogosar, impreuna cu o cana de apa, si se lasa la fiert;
- se amesteca faina cu inca o cana de apa, se adauga in cratita si se sareaza;
- cand se ia de pe foc, se pune smantana, apoi usturoiul pisat si patrunjelul tocat marunt.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.