Ciorba de loboda ca-n Ardeal
Ciorba de loboda, dreasa cu ou si smantana si presarata cu tarhon si patrunjel verde. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Ciorba picanta de legume
Ciorba cu fasole rosie, morcov, telina, ardei iute si usturoi.
Ingrediente
- 200 g de fasole rosie boabe (poate fi si din cutie);
- 1 ceapa rosie;
- 1 morcov;
- 1 telina;
- 2 catei de usturoi;
- 1 ardei iute;
- 1 l de supa de zarzavat;
- 2 linguri de ulei;
- suc de lamaie;
- sare si piper.
Mod de Preparare Ciorba picanta de legume
- ceapa se taie marunt si se caleste in ulei; se adauga un praf de piper;
- morcovul si telina se dau pe razatoare, usturoiul se zdrobeste, iar ardeiul iute se toaca;
- se amesteca aceste ingrediente cu ceapa si se mai lasa la calit impreuna;
- se adauga apoi fasolea si supa de zarzavat, lasand sa fiarba pana se inmoaie boabele de fasole;
- se condimenteaza cu sare si suc de lamaie dupa gust.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.