7,297 oferte
3,178 obiective

Ciorba munteneasca de jume

Reteta adaugata de catre visanraluca in data de 2013-11-15
7.8/10 din 4 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Ciorba munteneasca de jume

Cioba de jumeri de porc cu legume si bors, presarata cu leustean verde.

Ingrediente

  • 1/2 kg de jume (jumeri);
  • 1 morcov;
  • 1 pastranac;
  • 1 telina;
  • 2 cepe;
  • 4-5 rosii;
  • 1 legatura de leustean;
  • 2 linguri de untura;
  • 1 cana de bors;
  • sare si piper.

Mod de Preparare Ciorba munteneasca de jume

  • ceapa se curata, se taie marunt si se caleste in untura, in oala in care va fierbe ciorba;
  • dupa ce s-a inmuiat, se adauga morcovul, pastarnacul si telina, curatate si date prin razatoarea mare;
  • se adauga jumele si 1 l de apa;
  • dupa ce acestea au fiert, se mai pun borsul fiert separat si rosiile tocate, potrivindu-se de sare;
  • se mai lasa sa dea in cateva clocote, apoi se presara leusteanul tocat si se potriveste de piper.

+ adauga comentariu pentru Ciorba munteneasca de jume COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania