Scrumbie fripta pe carbuni
Scrumbie facuta pe carbune. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Ciorba munteneasca de jume
Cioba de jumeri de porc cu legume si bors, presarata cu leustean verde.
Ingrediente
- 1/2 kg de jume (jumeri);
- 1 morcov;
- 1 pastranac;
- 1 telina;
- 2 cepe;
- 4-5 rosii;
- 1 legatura de leustean;
- 2 linguri de untura;
- 1 cana de bors;
- sare si piper.
Mod de Preparare Ciorba munteneasca de jume
- ceapa se curata, se taie marunt si se caleste in untura, in oala in care va fierbe ciorba;
- dupa ce s-a inmuiat, se adauga morcovul, pastarnacul si telina, curatate si date prin razatoarea mare;
- se adauga jumele si 1 l de apa;
- dupa ce acestea au fiert, se mai pun borsul fiert separat si rosiile tocate, potrivindu-se de sare;
- se mai lasa sa dea in cateva clocote, apoi se presara leusteanul tocat si se potriveste de piper.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.