Muschi picant ca la Sighisoara
Snitel de vita cu ou si cascaval ras. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Ciorba de salata verde cu carnati
Ciorba de salata verde cu carnati, ardei, rosii, dovlecel, cartofi si usturoi verde, dreasa cu smantana si verdeata.
Ingrediente
- 4 capatani de salata verde;
- 400 g de carnati afumati;
- 5 fire de usturoi verde;
- 2 ardei grasi;
- 2 rosii;
- 1 dovlecel;
- 2 cartofi;
- 4 oua;
- 50 ml de ulei;
- 200 g de smantana;
- 1 lingura de faina;
- 1 legatura de patrunjel si marar verde;
- sare si piper.
Mod de Preparare Ciorba de salata verde cu carnati
- usturoiul se spala, se taie marunt si se prajeste in ulei; se adauga apoi faina si se toarna 4 l de apa;
- ardeii, dovlecelul si rosiile se curata, se taie bucatele si se adauga in oala;
- salata se spala si se rupe fasii, cartofii se curata si se taie cubulete, iar carnatii se feliaza, dupa care toate se pun in fiertura;
- se potriveste de sare si piper si se lasa sa fiarba;
- se bat apoi ouale cu un praf de sare si se adauga in ciorba, amestecand repede cu furculita; dupa aceea, oala se da deoparte;
- dupa 30 de minute, cand ciorba s-a mai racit, se adauga smantana cu verdeata tocata.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.