Ciorba pescareasca
Sanatoasa, usoara si gustoasa - asa ar putea fi descrisa ciorba pescareasca specifica zonei dobrogene. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Ciorba de porc cu zeama de muraturi
Reteta adaugata de catre
evelyne in data de
2016-12-30
4 voturi
din Descriere Ciorba de porc cu zeama de muraturi
Ciorba de porc cu legume, taitei de casa, zeama de muraturi si leustean.
Ingrediente
- 1 kg de carne de porc cu os;
- 1 ceapa;
- 1 morcov;
- 1 radacina de patrunjel;
- 1 telina;
- o mana de taitei de casa;
- 1/2 l de zeama de muraturi pe baza de saramura;
- 1 legatura de leustean;
- sare si piper.
Mod de Preparare Ciorba de porc cu zeama de muraturi
- carnea se spala, se taie bucati si se pune la fiert in apa rece cu sare, pentru doua ore; se spumeaza mereu;
- ceapa, morcovul, patrunjelul si telina se curata, se taie marunt si se adauga in oala, dupa ce carnea a fiert bine;
- dupa ce s-au inmuiat si legumele, se pun taiteii de casa, se toarna zeama de muraturi, se potriveste de sare si piper si se mai lasa cateva minute pe foc;
- la sfarsit, se presara leusteanul tocat, apoi oala se acopera si se da deoparte.
Mod de servire
Se serveste cu ardei iuti.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.