Cozonac bucovinesc
Cozonacul este o prajitura traditionala in Romania, fiind oricand binevenit la masa, atat de Sarbatori, cat si in oricare alta zi. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Ciorba de porc ca la Cluj
Ciorba de porc tipic ardeleneasca, cu smantana si tarhon.
Ingrediente
- 500 g de carne de porc;
- 150 g de morcovi;
- 150 g de patrunjel;
- 100 g de telina;
- 150 g de ceapa;
- 75 g de gulii;
- 150 g de faina;
- 2 oua;
- 150 g de smantana;
- 3 g de sare de lamaie;
- 15 g de usturoi;
- 50 g de tarhon;
- 50 g de sare.
Mod de Preparare Ciorba de porc ca la Cluj
- carnea se taie in bucati, se spala si se pune la fiert in apa cu sare; cand a inceput sa fiarba, se spumeaza;
- ceapa se toaca, iar zarzavaturile se taie in patru, pe lungime;
- dupa ce a fost luata spuma, acestea se adauga carnii;
- se face un aluat din faina si ou, care se taie cu o lingurita in bucati mici si se lasa sa fiarba cu ciorba aprox. 10-15 minute;
- tarhonul se curata si se opareste;
- se amesteca un galbenus cu smantana si faina, se subtiaza cu ciorba si se introduce in oala, impreuna cu tarhonul;
- se acreste dupa gust cu sare de lamaie;
- la servire, se mai poate adauga tarhon tocat marunt.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.