Mancare de prune uscate
Mancare de prune uscate ca in Moldova. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Ciorba de pasare pitesteana
O gustoasa ciorba din carne de pasare si legume, dreasa cu ou si zeama de lamaie.
Ingrediente
- 1 kg de carne de pasare;
- 200 g de maruntaie de pasare;
- 250 g de morcovi;
- 100 g de telina;
- 250 g de ceapa;
- 100 g de orez;
- 100 g de untura;
- 50 g de patrunjel verde;
- 400 g de rosii;
- 1 lamaie;
- 10 oua;
- 30 g de sare.
Mod de Preparare Ciorba de pasare pitesteana
- puiul si maruntaiele se portioneaza si se pun la fiert, in apa rece cu sare; se spumeaza;
- legumele se taie in cuburi foarte mici si se trag in grasime, apoi se adauga peste carne, cand da in fiert;
- dupa 10-15 minute se adauga orezul, iar dupa ce fierbe 5 minute se pun si rosiile fara pielite;
- cand este fiarta se adauga zeama de lamaie;
- ouale se bat si se toarna subtire; se amesteca cu polonicul, ca sa se formeze fire subtiri, intregi;
- cand se serveste se pune patrunjel verde pe deasupra.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.