Chiftele din legume
Chiftelele din legume pot fi atat un aperitiv delicios cat si felul principal alaturi de garnitura sau salata. Daca numarul legumelor alese poate varia, cartoful este ingredientul care nu trebuie sa l ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Ciorba de fasole cu afumatura
Ciorba de fasole cu carnati afumati si costita, imbogatita cu fidea si cimbru.
Ingrediente
- 300 g de fasole;
- 2 morcovi;
- 1 radacina de albitura;
- 1 ceapa;
- 2 catei de usturoi;
- 100 g de fidea;
- 3-4 rosii;
- 50 ml de otet;
- 350 g de carnati afumati;
- 100 g de costita afumata;
- cimbru;
- sare.
Mod de Preparare Ciorba de fasole cu afumatura
- se fierbe fasolea in 3-4 ape, in ultima punandu-se si sare;
- se adauga morcovii si albitura rase, ceapa tocata, mujdeiul de usturoi, cimbrul si rosiile pasate;
- dupa ce au dat in fiert, se pune fideaua;
- costita se taie, se caleste, se adauga carnatii feliati, care apoi se pun la ciorba;
- se acreste ciorba cu otet si se adauga sare dupa gust.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.