Dulceata de pepene galben
Dulceata de pepene galben, de sezon. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Ciorba de ciuperci cu tarhon si patrunjel
Reteta adaugata de catre
monica in data de
2014-02-27
3 voturi
din Descriere Ciorba de ciuperci cu tarhon si patrunjel
Ciorba de ciuperci cu tarhon, patrunjel si nucsoara.
Ingrediente
- 350 g de ciuperci;
- 2 cepe;
- 1 l de supa de legume;
- 2 linguri de unt;
- tarhon si patrunjel;
- nucsoara;
- sare.
Mod de Preparare Ciorba de ciuperci cu tarhon si patrunjel
- cepele se curata, se spala, se taie marunt si se calesc in ulei; la fel se procedeaza si cu ciupercile;
- se stinge cu supa de legume, adaugandu-se si cele 2 linguri de unt si sare dupa gust, apoi se lasa sa dea in clocot;
- deasupra se pune tarhon, patrunjel si nucsoara.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.