7,297 oferte
3,178 obiective

Ciorba de ciuperci cu tarhon si patrunjel

Reteta adaugata de catre monica in data de 2014-02-27
5.3/10 din 3 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Ciorba de ciuperci cu tarhon si patrunjel

Ciorba de ciuperci cu tarhon, patrunjel si nucsoara.

Ingrediente

  • 350 g de ciuperci;
  • 2 cepe;
  • 1 l de supa de legume;
  • 2 linguri de unt;
  • tarhon si patrunjel;
  • nucsoara;
  • sare.

Mod de Preparare Ciorba de ciuperci cu tarhon si patrunjel

  • cepele se curata, se spala, se taie marunt si se calesc in ulei; la fel se procedeaza si cu ciupercile;
  • se stinge cu supa de legume, adaugandu-se si cele 2 linguri de unt si sare dupa gust, apoi se lasa sa dea in clocot;
  • deasupra se pune tarhon, patrunjel si nucsoara.

+ adauga comentariu pentru Ciorba de ciuperci cu tarhon si patrunjel COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania