Tochitura olteneasca
Mancare olteneasca cu carne de porc, ceapa, vin alb si ardei iute, numai buna pentru un pranz satios. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Ciorba de bucatele
Buna si satioasa, cat sa-ti tina de foame o zi intreaga.
Ingrediente
- 1 kg de carne de purcel;
- 2-3 linguri de unt;
- 2 l de bulion de rosii;
- 2 cepe;
- 1 lingura de faina;
- 1 pahar cu smantana;
- patrunjel verde dupa gust;
- sare si piper.
Mod de Preparare Ciorba de bucatele
- se taie carnea bucatele;
- se toaca ceapa, se caleste in unt;
- se adauga carnea si se rumeneste;
- se stinge cu bulion subtire si se lasa sa fiarba;
- dupa ce a fiert carnea se face un rantas si se pune la ciorba cu tot cu smantana;
- la final se adauga verdeata, sare si piper, dupa gust.
Mod de servire
Se serveste cu ardei iute.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.