Langosi ardelenesti
Langosi umpluti cu cu branza si ceapa. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Ciorba de aripioare
Ciorba de aripioare de pui si zarzavat, acrita cu bors sau zeama de varza si apoi indulcita cu smantana.
Ingrediente
- 1 kg de aripioare de pui;
- 3 ardei grasi verzi;
- 3 ardei rosii;
- 6 morcovi mijlocii;
- 3 cepe mari;
- 1/2 l de bors sau moare de varza;
- 500 g de smantana;
- 1 legatura de patrunjel;
- ulei;
- sare si piper.
Mod de Preparare Ciorba de aripioare
- ardeii, ceapa si patrunjelul se curata, se spala si se taie marunt, iar morcovii se curata si se dau pe razatoare;
- carnea si legumele se pun la prajit intr-o tigaie cu putin ulei, pentru 10 minute, apoi se rastoarna intr-o oala cu 5 l de apa si se adauga putina sare;
- cand carnea este fiarta bine, se adauga piper si se acreste ciorba cu borsul sau cu zeama de varza;
- se pune si smantana, apoi se ia oala de pe foc.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.