7,297 oferte
3,178 obiective

Ciorba de aripioare

Reteta adaugata de catre admin in data de 2012-02-17
7.8/10 din 4 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Ciorba de aripioare

Ciorba de aripioare de pui si zarzavat, acrita cu bors sau zeama de varza si apoi indulcita cu smantana.

Ingrediente

  • 1 kg de aripioare de pui;
  • 3 ardei grasi verzi;
  • 3 ardei rosii;
  • 6 morcovi mijlocii;
  • 3 cepe mari;
  • 1/2 l de bors sau moare de varza;
  • 500 g de smantana;
  • 1 legatura de patrunjel;
  • ulei;
  • sare si piper.

Mod de Preparare Ciorba de aripioare

  • ardeii, ceapa si patrunjelul se curata, se spala si se taie marunt, iar morcovii se curata si se dau pe razatoare;
  • carnea si legumele se pun la prajit intr-o tigaie cu putin ulei, pentru 10 minute, apoi se rastoarna intr-o oala cu 5 l de apa si se adauga putina sare;
  • cand carnea este fiarta bine, se adauga piper si se acreste ciorba cu borsul sau cu zeama de varza;
  • se pune si smantana, apoi se ia oala de pe foc.

+ adauga comentariu pentru Ciorba de aripioare COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania