7,297 oferte
3,178 obiective

Ciorba cu perisoare din pate de soia

Reteta adaugata de catre admin in data de 2012-03-15
8.2/10 din 6 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Ciorba cu perisoare din pate de soia

Ciorba de legume cu perisoare din pate de soia cu nuca.

Ingrediente

  • 1 lingura de pate de soia;
  • 2 linguri de orez;
  • 1 lingura de nuca pisata;
  • 1 ceapa mare;
  • 1 morcov,
  • 1 patrunjel (radacina);
  • 2 cartofi;
  • 1/2 telina;
  • 1 ou;
  • 1 lingura de ulei;
  • 2 legaturi de patrunjel verde.

Mod de Preparare Ciorba cu perisoare din pate de soia

  • cartofii, telina, morcovul si radacina de patrunjel se curata, se taie si se pun la fiert intr-o oala cu apa; dupa ce au fiert, legumele se scot;
  • ceapa se taie marunt si se caleste, iar oul se bate;
  • se amesteca orezul cu pateul de soia, nuca pisata, ceapa, oul si patrunjelul verde tocat marunt;
  • din compozitia obtinuta se formeaza, cu ajutorul unei linguri, perisoare, care se pun in supa de legume;
  • se mai lasa pe foc timp de 25 de minute, apoi se da deoparte si se presara verdeata tocata.

Mod de servire

Se serveste cu iaurt sau smantana.

+ adauga comentariu pentru Ciorba cu perisoare din pate de soia COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania