Branza zburata
Laptele de vaca indata ce se va mulge sa se puie pe foc sa fearba; si ferband, iei lapte acru de oi cu un polonic, il pui in lapte pana ce cuprinde laptele deasupra si-l lasi de ferbe pana ce se coras ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Ciolan de porc cu cartofi natur
Ciolan de porc in sos de rosii cu cartofi natur si patrunjel proaspat.
Ingrediente
- 1 kg de ciolan de porc;
- 500 g de cartofi;
- 2 cepe;
- 50 ml de ulei;
- 100 g de rosii in bulion;
- 1 legatura de patrunjel;
- cimbru;
- sare si piper.
Mod de Preparare Ciolan de porc cu cartofi natur
- ciolanul se curata, se taie carnea in bucati potrivite ca marime, se oparesc in apa clocotita, apoi se spala;
- ceapa se taie julien, apoi se inabusa in ulei incins cu putina apa;
- se adauga rosiile, se lasa vreo 10 minute sa fiarba inabusit, dupa care se pun bucatile de carne si se toarna bulionul, introducand vasul la cuptor;
- dupa 15-20 de minute, se scoate din cuptor, se toara 1 l de apa, se sareaza, se pipereaza si se lasa la fiert, la foc potrivit;
- cartofii se curata, se spala, se taie in felii si se fierb, apoi se pun pe o tava si se dau la cuptor, cat sa se rumeneasca putin;
- ciolanul se serveste cald, cu cartofi si patrunjel tocat.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.