Chiftelute de peste
Facute de obicei din fileuri de peste cu oase fine, reprezinta un delicios aperitiv specific Dobrogei. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Chiftelute de cartofi cu telemea
Un aperitiv de nota 10, chiftelutele din cartofi cu telemea te imbie sa tot servesti.
Ingrediente
- 1 kg de cartofi;
- 300 g de telemea;
- 2 oua;
- 200 g de malai;
- 100 ml de ulei;
- 1 legatura de marar;
- piper.
Mod de Preparare Chiftelute de cartofi cu telemea
- cartofii se fierb bine, se curata si se rad fin;
- se toaca mararul;
- se amesteca cartofii cu branza, ouale, mararul si piperul (se pot adauga si alte verdeturi tocate: patrunjel, usturoi verde, chiar si salata sau loboda) si se framanta;
- se formeaza chiftele si se tavalesc prin malai;
- se prajesc in ulei incins si se ofera cu smantana.
Mod de servire
Se pot servi cu vin alb sau bere.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.