Mancarica de cicoare
O mancare buna si pentru zilele de post atunci cand nu se adauga unt si smantana. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Chec cu verdeturi si oua fierte
Reteta adaugata de catre
flavia.c85 in data de
2012-07-20
2 voturi
din Descriere Chec cu verdeturi si oua fierte
Chec cu spanac, salata verde, patrunjel, marar, ceapa verde si usturoi de primavara, umplut cu oua fierte si presarat cu cascaval.
Ingrediente
- 1/2 kg de spanac;
- 2 capatani de salata verde;
- 2 legaturi de patrunjel;
- 2 legaturi de marar;
- 2 legaturi de ceapa verde;
- 1 legatura de usturoi verde;
- 7 oua;
- 50 g de cascaval;
- 2 linguri de orez;
- 1 lingura de pesmet;
- ulei;
- sare si piper.
Mod de Preparare Chec cu verdeturi si oua fierte
- spanacul si salata se spala, se curata si se pun la fiert, in apa cu sare;
- ceapa si usturoiul se spala si se taie marunt, mararul si patrunjelul se toaca, iar orezul se fierbe;
- dupa ce spanacul si salata au fiert, se scurg, se paseaza si se amesteca cu orezul, ceapa, usturoiul si verdeata tocata; compozitia obtinuta se potriveste de sare si piper, se amesteca cu 3 oua crude si se omogenizeaza;
- o parte din ea se toarna intr-o tava de chec unsa cu ulei si tapetata cu pesmet; se aseaza ouale fierte si curatate, apoi se pune si restul de compozitie;
- oul ramas se bate si se intinde peste chec;
- se presara cascaval ras si se da la cuptor pentru 35 de minute.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.