Scrumbie fripta pe carbuni
Scrumbie facuta pe carbune. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Ceapa de Campina
E delicioasa, de consumat si ca aperitiv si ca si garnitura.
Ingrediente
- 6 cepe mari;
- 3 felii de paine;
- 100 g de miez de nuci;
- 1 pahar de lapte;
- 2 legaturi de marar;
- sare si piper dupa gust;
- 1 ceasca de smantana;
- 1 ceasca de vin alb;
- 1 lingura de untdelemn;
- 1 legatura de patrunjel.
Mod de Preparare Ceapa de Campina
- se curata cepele si se pun la fiert;
- se inmoaie miezul de paine in lapte;
- se macina nucile;
- se toaca mararul;
- se scoate miezul cand cepele s-au inmuiat;
- se freaca un piure din miez de ceapa, paine si nuci cu sare, piper, marar si se umplu cepele;
- se unge o tava cu ulei si se asaza cepele cu gura-n sus;
- se bate vinul de smantana, se toarna peste cepe si se pune la cuptor sa scada sosul si sa rumeneasca;
- se toaca patrunjel si se presara peste.
Mod de servire
Se serveste cu smantana.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.