Crema de branza de vaci cu morcovi si mere
Crema de branza de vaci cu morcovi, mar, miere de albine si smantana, decorata cu felii de piersici. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Cartofi umpluti
Se fac usor, arata bine si costa putin. Ce poftesti mai mult?
Ingrediente
- 12 cartofi mari;
- Umplutura: 1 ceapa; cimbru; sare si piper, dupa gust; 1 ou; 2 linguri de orez; 1 legatura de marar; 1 felie de franzela inmuiata in lapte; 500 g de carne tocata;
- Sos: 1 pahar de bulion de rosii; 1 pahar de supa de carne; 1 lingurita de zahar; 1 paharel de vin; 1 praf de sare; cimbru; piper.
Mod de Preparare Cartofi umpluti
- Umplutura: ceapa se taie marunt si se pune la calit; franzela se trece prin masina de tocat; cand ceapa s-a inmuita se adauga la prajit orezul si carnea; mararul se toaca pasta; oul se bate binisor; se stinge prajeala cu supa, se amesteca totul cu marar, ou, franzela, cimbru, se sareaza si se pipereaza;
- Sosul: zaharul se pune pe foc la caramelizat; se stinge cu bulion si supa; se adauga sa fiarba vin, sare, piper, cimbru praf pana se leaga;
- Cartofii: se fierb pe jumatate, se curata, se scobesc, se umplu, se asaza in cratita unsa cu unt, se ineaca in sos, se acopera, se pun la cuptor, la foc mic, cam jumatate de ora.
Mod de servire
Se servesc cu Merlot.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.