Salata de ciuperci
Salata de ciuperci specific dobrogeana se poate asorta si cu o maioneza clasica sau poate fi amestecata cu marar tocat, o lingura de smantana, piper, zeama de lamaie, cativa catei de usturoi pisati. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Cartofi copti cu sos de mustar si marar
Reteta adaugata de catre
admin in data de
2012-03-27
6 voturi
din Descriere Cartofi copti cu sos de mustar si marar
Cartofi copti cu usturoi si boia dulce, in sos de mustar cu marar.
Ingrediente
- 20 de cartofi;
- 3 catei de usturoi;
- 2 galbenusuri;
- 270 g de mustar;
- 2 lingurite de zahar;
- 2 linguri de otet;
- 1 legatura de marar;
- ulei;
- boia dulce;
- sare si piper.
Mod de Preparare Cartofi copti cu sos de mustar si marar
- cartofii se curata, se ung cu ulei si se aseaza intr-o cratita sau o tava;
- se adauga usturoiul curatat si taiat fin, sare, piper, iar apoi se presara pe fiecare cartof boia si se toarna apa cat sa cuprinda cartofii pana la jumatate; se da tava la cuptor pentru 45 de minute, pana cartofii devin aurii;
- galbenusurile se freaca cu un praf de sare, se toarna uleiul in fir ca la maioneza, dupa care se adauga mustarul, zaharul, putina sare, otet si mararul tocat;
- cartofii se servesc "imbracati" in sos.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.