Spanac de curechi vanat
Intai se spala curechiul tare bine si-l oparesti de doua ori cu apa clocotita; apoi il pui de ferbe moale si strecurandu-l, ii faci rumineala de-abia galbana de faina cu grasime; si taind curechiul ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Bulgarasi de cascaval
Bulete de cascaval cu oua.
Ingrediente
- 250 g de cascaval;
- 2 oua;
- 3 linguri de faina;
- ulei;
- sare si piper.
Mod de Preparare Bulgarasi de cascaval
- cascavalul se da pe razatoarea cu ochiuri mici si se amesteca cu ouale batute;
- se adauga sare, piper si doua linguri de faina, ca sa se lege compozitia;
- se formeaza bulgarasi, care se trec prin faina ramasa si se prajesc in ulei incins;
- cand sunt gata, se scot pe servetele de hartie, ca sa-si lase surplusul de grasime.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.