7,297 oferte
3,178 obiective

Tipuri

Retete de altadata

Spanac de curechi vanat

Spanac de curechi vanat

Intai se spala curechiul tare bine si-l oparesti de doua ori cu apa clocotita; apoi il pui de ferbe moale si strecurandu-l, ii faci rumineala de-abia galbana de faina cu grasime; si taind curechiul ...

Calculeaza Ruta

Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!

   Calculeaza   

Horoscopul zilei

Horoscopul zilei zodia Berbec Horoscopul zilei zodia Taur Horoscopul zilei zodia Gemeni
Horoscopul zilei zodia Rac Horoscopul zilei zodia Leu Horoscopul zilei zodia Fecioara
Horoscopul zilei zodia Balanta Horoscopul zilei zodia Scorpion Horoscopul zilei zodia Sagetator
Horoscopul zilei zodia Capricorn Horoscopul zilei zodia Varsator Horoscopul zilei zodia Pesti

Bilete de Avion





Pasageri (max. 9):
Adulti (>18 ani)
Tineri (12-18 ani)
Copii (2-12 ani)
Infanti (<2 ani)

Bulgarasi de cascaval

Reteta adaugata de catre andreihampu in data de 2016-10-31
5.0/10 din 3 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Bulgarasi de cascaval

Bulete de cascaval cu oua.

Ingrediente

  • 250 g de cascaval;
  • 2 oua;
  • 3 linguri de faina;
  • ulei;
  • sare si piper.

Mod de Preparare Bulgarasi de cascaval

  • cascavalul se da pe razatoarea cu ochiuri mici si se amesteca cu ouale batute;
  • se adauga sare, piper si doua linguri de faina, ca sa se lege compozitia;
  • se formeaza bulgarasi, care se trec prin faina ramasa si se prajesc in ulei incins;
  • cand sunt gata, se scot pe servetele de hartie, ca sa-si lase surplusul de grasime.

+ adauga comentariu pentru Bulgarasi de cascaval COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania