Friptura la tava
Friptura la tava, cu sos de vin, rosii, marar si usturoi. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Budinca de varza
Budinca de varza cu branza si smantana.
Ingrediente
- 1 varza;
- 100 g de telemea de oaie;
- 100 g de smantana;
- 75 g de unt;
- 50 g de cascaval ras;
- 50 ml de lapte;
- 2 oua;
- 2 felii de paine alba.
Mod de Preparare Budinca de varza
- varza se opareste in apa cu sare, se desfac primele foi, iar miezul se taie fideluta si se amesteca cu painea inmuiata in lapte si stoarsa, branza, cascavalul, ouale batute spuma si smantana;
- foile de varza ramase se asaza intr-o cratita si se umplu cu compozitia pregatita, se stropesc cu untul topit si se dau la cuptor;
- budinca se serveste calda, cu sos de rosii sau de smantana, presarata cu marar sau cascaval ras.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.