Salata de gogonele
Salata de gogonele frecate cu ceapa si verdeata. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Budinca de gogosari cu sunca si cascaval
Reteta adaugata de catre
meyira in data de
2016-09-30
3 voturi
din Descriere Budinca de gogosari cu sunca si cascaval
Budinca de gogosari cu cartofi, sunca si cascaval, la cuptor.
Ingrediente
- 2 gogosari;
- 4 cartofi;
- 100 g de sunca afumata;
- 4 oua;
- 150 g de smantana;
- 100 g de cascaval;
- 4 rosii;
- 1 ceapa mare;
- 3 linguri de ulei;
- unt;
- boia;
- sare si piper.
Mod de Preparare Budinca de gogosari cu sunca si cascaval
- se curata ceapa, se taie pestisori si se caleste in ulei;
- cartofii se taie cubulete si gogosarii felii, adaugandu-se peste ceapa si lasandu-le la foc mic timp de 10 minute;
- rosiile se oparesc, se decojesc, se taie bucatele si se pun peste cartofi si gogosari, turnandu-se si o jumatate de ceasca de apa calda; se presara sare, piper si boia dupa gust;
- se adauga apoi sunca taiata bucatele, lasand sa mai fiarba putin, iar apoi se da deoparte;
- dupa aceea, legumele se rastoarna intr-un vas uns cu unt si tapetat cu faina;
- ouale se bat cu smantana si un praf de sare, turnandu-se peste legume;
- deasupra se rade cascavalul si se da la cuptor pentru 20 de minute; pentru aspect, se poate presara verdeata peste budinca.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.