Supa de fasole verde cu chisalita
Supa de fasole verde cu pasta de slanina afumata si ceapa, imbogatita cu smantana si presarata cu patrunjel verde. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Bors pescaresc
Despre borsul pescaresc se spune ca tot farmecul sau sta in modul de servire-pestele se scoate pe o farfurie ornata pe margine cu legume din ciorba si se mananca primul, apoi zeama de mujdei de usturoi.
Ingrediente
- 1 crap;
- 2-3 bibani;
- 1-2 carasi cu tot cu icre;
- 1 salau;
- 1 stiuca;
- 1 somn;
- 1 ceapa;
- ardei iute;
- 1 lingura de sare.
Mod de Preparare Bors pescaresc
- se curata si se spala pestele;
- in 2 litri de apa se adauga o ceapa si o lingura mare de sare, iar in momentul cand apa da in clocot se adauga pestele;
- dupa 20 de minute de la primul clocot, se pune otetul, iar cand zeama se va albi se poate spune ca borsul este gata.
Mod de servire
Se serveste cu hrean ras deasupra.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.