Prune uscate cu orez
O combinatie simpla, dar interesanta, pentru cei care vor sa incerce ceva inedit. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Bors de sfecla cu smantana
Bors de sfecla si rasol de vita, dres cu smantana si presarat cu verdeata.
Ingrediente
- 500 g de rasol de vita;
- 3 sfecle rosii;
- 3 morcovi;
- 1 telina mica;
- 1/2 de varza mica;
- 1 ardei gras;
- 2 cepe;
- 3 rosii;
- 1/2 l de bors;
- 3 linguri de ulei;
- 1 galbenus;
- 1 legatura de leustean;
- 1 legatura de patrunjel;
- 1 cana de smantana;
- sare.
Mod de Preparare Bors de sfecla cu smantana
- rasolul se fierbe la foc mic in 2,5 l de apa cu sare, indepartand spuma; dupa ce carnea s-a inmuiat, se scoate, se curata de pe oase si se taie cubulete;
- legumele se curata si se spala, apoi se taie varza fideluta, ceapa marunt, iar morcovii, rosiile decojite, telina si ardeiul, in cubulete; sfecla se da pe razatoarea mare;
- radacinoasele si varza se fierb timp de 10 minute, apoi se adauga sfecla, ardeiul si ceapa, lasand sa mai fiarba inca 10 minute;
- separat, se fierbe si borsul;
- se adauga in ciorba, pentru cateva clocote, rosiile, carnea, borsul, precum si sare dupa gust;
- se stinge focul, se drege ciorba cu un amestec de galbenus si smantana, apoi se toarna uleiul si se presara verdeata tocata fin; se acopera, pentru 5 minute, cu un capac.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.