7,297 oferte
3,178 obiective

Bors de sfecla cu cartofi si smantana

Reteta adaugata de catre admin in data de 2014-11-30
9.8/10 din 5 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Bors de sfecla cu cartofi si smantana

O delicioasa fiertura, borsul de sfecla cu cartofi si smantana e sanatos si hranitor.

Ingrediente

  • 500 g de cartofi;
  • 250 g de sfecla rosie;
  • 200 g de smantana;
  • 400 g de ceapa;
  • 100 g de morcovi;
  • 3 oua;
  • 100 g de bulion pasta;
  • 100 g de patrunjel verde;
  • 200 ml de ulei;
  • sare;
  • bors, dupa gust.

Mod de Preparare Bors de sfecla cu cartofi si smantana

  • legumele se taie marunt, cartofii in cuburi, iar sfecla se curata si se se rade;
  • legumele se prajesc in ulei, apoi se sting cu bulion si putina apa fierbinte;
  • se pun apoi intr-o oala cu apa fierbinte, in care se adauga si sfecla si cartofii;
  • se lasa sa fiarba, apoi se drege cu smantana si oua si se inacreste cu bors; se adauga sare dupa gust si se presara verdeata tocata.

+ adauga comentariu pentru Bors de sfecla cu cartofi si smantana COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania