Toci moldovenesc cu smantana
Aperitiv moldovenesc din cartofi, ce poate fi gatit cu usurinta, chiar si de incepatori in ale bucatariei. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Bors de pui
Bors de pui cu orez si rosii, dres cu ou si presarat din belsug cu verdeata.
Ingrediente
- 1 pui;
- 100 g de morcovi;
- 100 g de albitura (radacina de pastarnac, patrunjel, telina);
- 200 g de ceapa;
- 400 g de rosii;
- 100 g de orez;
- 4 oua;
- 400 ml de bors;
- 50 g de marar;
- 30 g de patrunjel verde;
- 40 g de sare.
Mod de Preparare Bors de pui
- morcovul, albitura si ceapa se curata, se spala, se taie in doua si se pun la fiert;
- puiul se taie bucati si se pune peste zarzavat, cand acesta e aproape gata;
- se adauga apoi orezul, rosiile si borsul fiert separat;
- cand bucatile de carne sunt fierte, se adauga verdeata si se drege cu ou.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.