7,297 oferte
3,178 obiective

Bors cu tocmagei

Reteta adaugata de catre meyira in data de 2016-03-29
3.0/10 din 2 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Bors cu tocmagei

Bors de gaina cu zarzavat, imbogatita cu smantana batuta cu ou si verdeata.

Ingrediente

  • 1/2 de gaina;
  • 500 ml de bors;
  • 50 g de smantana;
  • 1 ceapa;
  • 1 morcov;
  • 1 pastarnac;
  • 1 telina;
  • 1 radacina de patrunjel;
  • 100 g faina;
  • 1 ou;
  • verdeata;
  • sare si piper.

Mod de Preparare Bors cu tocmagei

  • gaina se taie bucati si se pune la fiert;
  • dupa ce se inmoaie, se adauga zarzavatul taiat bucati mari;
  • se prepara un aluat din faina, ou, putina sare si putina apa, se intinde foaie si se taie fasii lungi, care se adauga in oala cand a fiert carnea;
  • se sareaza, se pipereaza, se toarna borsul si, dupa primul clocot, se adauga smantana bauta cu ou si verdeata tocata marunt.

Mod de servire

Se serveste cu mamaliga.

+ adauga comentariu pentru Bors cu tocmagei COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania