7,297 oferte
3,178 obiective

Bors cu maruntaie de miel

Reteta adaugata de catre admin in data de 2012-04-12
8.0/10 din 4 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Bors cu maruntaie de miel

O ciorba acrisoara, imbogatita cu leustean si ceapa verde.

Ingrediente

  • 200 g de carne de miel;
  • 500 g de plamani de miel;
  • 300 g de splina de miel;
  • 300 g de ficat de miel;
  • 400 g de ceapa;
  • 100 g de morcovi;
  • 100 g de telina;
  • 1, 5 l de bors;
  • 100 ml de ulei;
  • 100 g de ceapa verde;
  • 60 g de leustean;
  • 40 g de sare.

Mod de Preparare Bors cu maruntaie de miel

  • carnea, ceapa si zarzavatul se curata, se taie, se spala si se pun impreuna la fiert, in apa rece cu sare;
  • dupa cca. 1 ora, se adauga si maruntaiele, cu care trebuie sa mai fiarba inca o jumatate de ora;
  • ceapa verde si verdeata se taie marunt si se calesc in ulei incins, dupa care se adauga la ciorba;
  • borsul se fierbe separat si se toarna in ciorba, potrivindu-se de gust.

+ adauga comentariu pentru Bors cu maruntaie de miel COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania