Tochitura suceveana
Din carne de porc si carnati, tochitura suceveana se serveste cu mamaliguta si branza de oaie. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Bors cu maruntaie de miel
O ciorba acrisoara, imbogatita cu leustean si ceapa verde.
Ingrediente
- 200 g de carne de miel;
- 500 g de plamani de miel;
- 300 g de splina de miel;
- 300 g de ficat de miel;
- 400 g de ceapa;
- 100 g de morcovi;
- 100 g de telina;
- 1, 5 l de bors;
- 100 ml de ulei;
- 100 g de ceapa verde;
- 60 g de leustean;
- 40 g de sare.
Mod de Preparare Bors cu maruntaie de miel
- carnea, ceapa si zarzavatul se curata, se taie, se spala si se pun impreuna la fiert, in apa rece cu sare;
- dupa cca. 1 ora, se adauga si maruntaiele, cu care trebuie sa mai fiarba inca o jumatate de ora;
- ceapa verde si verdeata se taie marunt si se calesc in ulei incins, dupa care se adauga la ciorba;
- borsul se fierbe separat si se toarna in ciorba, potrivindu-se de gust.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.