Tocana dobrogeana de porc
Pentru un pranz copios, tocana dobrogeana de porc e alegerea perfecta. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
- Cetatea Poenari Arges
- Cheile NereiCaras-Severin
- Lacul SurducTimis
- Palatul Stirbei de la BufteaIlfov
- Complexul de Agrement Paradisul Acvatic din BrasovBrasov
- Rezervatia speologica Pestera CobaselBistrita-Nasaud
- Biserica de lemn din BezneaBihor
- Muzeul de Istorie, Etnografie si Arta plastica din LugojTimis
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Ardei grasi umpluti cu vinete
Ardei grasi umpluti cu pasta de vinete cu usturoi, pregatiti la cuptor.
Ingrediente
- 6 ardei grasi;
- 4 vinete mari;
- 4 catei de usturoi;
- 2 oua;
- 50 ml de ulei;
- 100 g de pesmet.
Mod de Preparare Ardei grasi umpluti cu vinete
- ardeii se spala, apoi se curata de cotoare si se taie jumatati, pe lungime (se pot lasa si intregi);
- vinetele se coc si se toaca, la fel ca pentru salata;
- se sareaza, se adauga putin piper, usturoiul bine pisat si se amesteca totul cu ouale batute;
- ardeii se umplu cu aceasta compozitie, apoi se presara deasupra putin pesmet;
- se aseaza intr-o cratita bine unsa cu ulei si se dau la cuptor pentru aproximativ 30 de minute.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.