Saramura de peste ca la Ostrov
Peste preparat pe gratar si bagat in saramura cu rosii, usturoi si ardei iute. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Antricot de vitel pane
Antricot de vitel pane, preparat ca in Ardeal.
Ingrediente
- 400 g de antricot de vitel;
- 2 linguri rase de faina;
- 2 oua;
- 4 linguri de pesmet;
- 100 ml de ulei;
- sare, piper si cimbru.
Mod de Preparare Antricot de vitel pane
- antricoatele se curata, se spala, se lasa sa se scurga si se taie in patru portii; osul se curata in partea fara carne, sa ramana alb;
- se bat antricoatele cu ciocanul pentru snitele, apoi se presara cu sare, piper si cimbru;
- bucatile de carne se dau prin faina, ou batut si pesmet;
- se infierbanta uleiul intr-o tigaie si se prajesc antricoatele, pe ambele parti.
Mod de servire
Se serveste cu garnitura de cartofi natur, prajiti sau piure, in acest din urma caz adaugandu-se si sos de rosii.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.