7,297 oferte
3,178 obiective

Antricot de vitel pane

Reteta adaugata de catre grigoreana in data de 2016-01-27
9.0/10 din 1 vot


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Antricot de vitel pane

Antricot de vitel pane, preparat ca in Ardeal.

Ingrediente

  • 400 g de antricot de vitel;
  • 2 linguri rase de faina;
  • 2 oua;
  • 4 linguri de pesmet;
  • 100 ml de ulei;
  • sare, piper si cimbru.

Mod de Preparare Antricot de vitel pane

  • antricoatele se curata, se spala, se lasa sa se scurga si se taie in patru portii; osul se curata in partea fara carne, sa ramana alb;
  • se bat antricoatele cu ciocanul pentru snitele, apoi se presara cu sare, piper si cimbru;
  • bucatile de carne se dau prin faina, ou batut si pesmet;
  • se infierbanta uleiul intr-o tigaie si se prajesc antricoatele, pe ambele parti.

Mod de servire

Se serveste cu garnitura de cartofi natur, prajiti sau piure, in acest din urma caz adaugandu-se si sos de rosii.

+ adauga comentariu pentru Antricot de vitel pane COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania