Buna. Voi incerca aceasta supa, cred ca e gustoasa. Eu prepar una dupa o reteta italiana, in care legumele se gasesc din abundenta. Se folosesc, tot pentru doua portii: un cartof (mediu), un morcov, un ardei capia, un ardei galen, o ceapa, trei catei de usturoi, 100 grame de mazare, ulei de masline, seminte de coriandru, chimen si piper, foi de dafin. Asemanator cu reteta Paulei,ceapa si usturoiul se maruntesc, iar celelalte legume se taie cubulete. Puneti intr-o oala 2-3 linguri de ulei la incins, apoi ceapa, usturoiul, semintele de coriandru, chimen si piper, foile de dafin, amestecand pentru doua minute. Adaugati restul legumelor, iar dupa 5 minute (timp in care amestecati din cand in cand), dupa ce legumele s-au rumenit putin, turnati apa cat sa le acopere. Lasati sa fiarba pana ce legumele se inmoaie, dupa care condimentati cu sare, dupa gust. E un deliciu cu paine prajita!
|