Articole recente
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Top Obiective
Conopida cu sos de cascaval
Conopida, mazare, porumb si morcovi cu sos, verdeata si cascaval ras. ...
Bilete de Avion
Caviarul dintre nori
Romanii care au standarde ridicate cand vine vorba de mancare si doresc sa ia cina intr-un loc cu adevarat special o pot face de acum chiar la noi in tara.
Mai exact, la Mogosoaia, unde un belgian celebru in Europa a venit cu un concept pe cat de interesant pe atat de atragator: restaurantul plutitor.
Cum functioneaza?
Cu o lungime de noua metri si o latime de cinci, restaurantul si-a facut loc pe piata romaneasca dupa ce s-a ridicat deasupra unor orase de invidiat preum Barcelona, Paris, Londra, Bruxelles sau Berlin. Acolo, este cunoscut sub denumirea de "dinner in the sky" ("cina in cer").
Ineditul restaurant "zburator" este de fapt o macara care transporta clientii la 50 de metri altitudine. Intreaga platforma, cu tot cu clienti, cantareste peste cinci tone si poate avea "la bord" maximum 22 de persoane.
Meniul si nota de plata
Bucatarii le recomanda clientilor mese usoare, tinand cont de altitudinea la care servesc masa. Mai exact, mancarea nu ar trebui sa depaseasca 20 de grame.
Astfel, pe meniul localului din nori intra bucate alese precum muste de somon cu icre de manciuria, caviar, sau cupe de ciocolata umplute cu spuma.
Asa cum era de asteptat, intreaga experienta are si un pret pe masura. Inchirierea platformei pentru opt ore costa 17.000 de euro. In curand, acesta isi va ridica clientii in al noualea cer in Delta si in Piata Sfatului din Brasov.
Mai exact, la Mogosoaia, unde un belgian celebru in Europa a venit cu un concept pe cat de interesant pe atat de atragator: restaurantul plutitor.
Cum functioneaza?
Cu o lungime de noua metri si o latime de cinci, restaurantul si-a facut loc pe piata romaneasca dupa ce s-a ridicat deasupra unor orase de invidiat preum Barcelona, Paris, Londra, Bruxelles sau Berlin. Acolo, este cunoscut sub denumirea de "dinner in the sky" ("cina in cer").
Ineditul restaurant "zburator" este de fapt o macara care transporta clientii la 50 de metri altitudine. Intreaga platforma, cu tot cu clienti, cantareste peste cinci tone si poate avea "la bord" maximum 22 de persoane.
Meniul si nota de plata
Bucatarii le recomanda clientilor mese usoare, tinand cont de altitudinea la care servesc masa. Mai exact, mancarea nu ar trebui sa depaseasca 20 de grame.
Astfel, pe meniul localului din nori intra bucate alese precum muste de somon cu icre de manciuria, caviar, sau cupe de ciocolata umplute cu spuma.
Asa cum era de asteptat, intreaga experienta are si un pret pe masura. Inchirierea platformei pentru opt ore costa 17.000 de euro. In curand, acesta isi va ridica clientii in al noualea cer in Delta si in Piata Sfatului din Brasov.
Etichete: Mogosoaia restaurant zburator plutitor caviar icre de manciuria meniu platforma macara
"Caviarul dintre nori" citeste si:
-
Vulcanii noroiosi din judetul Timis, unde gazele sunt asociate cu izvoare minerale, unici in tara
15 Noiembrie 2016 -
Parcul Natural Vanatori-Neamt, locul in care turistii pot intalni zeci de zimbri lasati in libertate
29 Martie 2017 -
Mocanita din Viseu de Sus, premiata ca destinatie de excelenta in 2016
29 Noiembrie 2016 -
Statiunea Voineasa, cea mai veche asezare de pe Valea Lotrului, grad zero de poluare
30 Ianuarie 2017 -
Cetatea din Feldioara va fi redeschisa la sfarsitul lunii iunie, dupa aproape patru ani de reabilitare
17 Martie 2017 -
Primul parc stelar din Romania, in Muntii Bodoc-Baraolt
09 Decembrie 2016 -
Campanie turistica inedita: descopera Oradea cu 10 lei
12 August 2016
Fii primul care comenteaza asta.